ΕΣΠΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Για τηλεφωνικές παραγγελίες 2463102429

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Το Brandboutique.gr  δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από την έδρα του καταστήματός του εντός 24ώρου από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Για παραγγελίες που ως τρόπος πληρωμής επιλέγεται η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μόλις γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα.
Μετά την αναχώρηση της αποστολής, θα λάβετε e-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number) με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματός σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι αποστολές γίνονται μέσω της Courier και ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για Ελλάδα και 5-10 εργάσιμες για Κύπρο.
Ο χρόνος παράδοσης, εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών, αφορά τις εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις περιπτώσεις: καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, απεργίες, αργίες, λόγοι ανωτέρας βίας κ.α. Αν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Courier.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή θα κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία του παραλήπτη δεν είναι στη διάθεση του brandboutique.gr, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Το brandboutique.gr ασφαλίζει κάθε παραγγελία καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί σε εσάς. Από την στιγμή που θα υπογράψετε για την παραλαβή της παραγγελίας και μετά η ευθύνη είναι δική σας.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος και άνω του ποσού των 50 ευρώ είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος και κάτω του ποσού των 50 ευρώ είναι 2 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@brandboutique.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 2463102429 και θα σας βοηθήσουμε με την παραγγελία σας.

Social media

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εθνικής Αντιστάσεως 12
Πτολεμαΐδα T.K. 502 00
Τηλέφωνο: 24631 02429

Copyright brandboutique.gr © 2022. Design by Kostas Tsampalis